Sport
Achiziţiile Universităţii au declarat la unison: “Am venit să facem performanţă!”

Universitatea Craiova i-a prezentat pe cei cinci jucători transferaţi în vara aceasta: portarul elveţian Mitrovic, stoperul croat Spahija, de la FC Voluntari, mijlocaşul de bandă Cristi Bărbuţ, de la ACS Poli Timişoara, mijlocaşul italian Fausto Rossi şi atacantul Mihai Roman, adus de la NEC Nijmegen.

Ultimul sosit, italianul Fausto Rossi, a fost antrenat de Devis Mangia la naţionala under 21 a Italiei, în urmă cu 4 ani. Deşi a fost crescut la Academia celor de la Juventus Torino, Rossi nu consideră că a făcut un pas în spate venind la Craiova: „Pe teren trebuie să demonstrăm ceea ce promitem aici. Am învăţat multe de la jucătorii mari ai lui Juventus, dar în acelaşi timp am pierdut din cauza contractului pe care l-am făcut. Şi au fost vinovat, puteam să dau mai mult pentru cariera mea,  dar nu consider că am ajuns la un nivel inferior, fiindcă joc în Europa League cu Universitatea Craiova, deci pot face performanţă” a spus Fausto Rossi, care fost coleg şi cu Florin Andone, la Cordoba, în Spania, iar ultima oară a evoluat pentru Trapani, în Serie B.

„Sunt bucuros că am ales Craiova, nu-mi pare rău că am plecat de la Voluntari şi astfel am pierdut Supercupa. Acum sunt la o echipă mare şi sper să ne clasăm pe podium” a declarat Hrvoje Spahija, stoperul de 28 de ani.

Atacantul Mihai Roman s-a întors acasă după un periplu la mai multe echipe din ţară şi de peste hotare, el fiind repatriat de la NEC Nijmegen, din Olanda. „Sunt foarte bucuros că m-am întors acasă şi sper să câştig primul meu trofeu din carieră” a spus Roman, care ultima dată a jucat în Israel.

Extrema de 22 de ani, Cristi Bărbuţ, a declarat: „Pentru mine este o provocare transferul la Craiova. La Timişoara ne-am luptat pentru evitarea retrogradării, aici sunt să facem performanţă, să luptăm pentru trofee”.

Portarul Mitrovic va împlini 26 de ani chiar vineri, în ziua meciului Universitatea Craiova – CSMP Iaşi, de la Severin. „Sunt bucuros că am ajuns la o echipă importantă, sunt convins că putem face performanţă, după ce am văzut aici, atât ca lot, dar şi condiţii” a spus goal-keeper-ul care a evoluat la FC Chiasso.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.