Sport
Acka: „Ar fi ceva de nedescris la Craiova dacă am câştiga titlul”

Stoperul Universităţii Craiova, Stephane Acka, a fost interpelat de presă înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaş. 

Stpehane Acka despre...

Meciul de la Mediaş: "Este un meci foarte important pentru noi, trebuie să jucăm cum am făcut-o până acum, trebuie să ne concentrăm, fiindcă nu va fi un meci uşor, dar vrem să mergem la Mediaş pentru a câştiga cele 3 puncte."

Apărarea Craiovei: "Toată echipa face acum faza defensivă şi asta ne ajută mult şi pe noi fundaşii. Lucrăm foarte mult tactic cu domnul Bergodi şi acest lucru se vede. Suntem o echipă mai compactă, sutem mai uniţi şi poate de aceea nu mai apar sau nu se mai văd greşelile individuale. Este destul de greu, pentru că eu sunt dreptaci şi pe construcţie nu este uşor să începi, să construieşti din spate şi de asta încerc să joc cât mai simplu, să nu mă complic, pentru a nu pune echipa în pericol."

Un eventual gol marcat de el: "Treaba mea este în primul rând să mă apăr, nu să dau gol, dar m-aş bucura foarte mult să marchez. Ar însemna foarte mult pentru mine să dau un gol de titlu. De fapt, sper să dau un gol, nu neapărat să fie golul care aduce titlul. Îi las pe Koljic, Bărbuţ, Cicâldău să dea ei golul de titlu."

Cum ar fi sărbătorit titlul în Bănie: "Suporterii şi-au dovedit deja ataşamentul faţă de noi, iubirea faţă de oraş, aţi văzut ce a fost şi la cantonament şi la aeroport. Un titlu ar însemna foarte mult pentru noi, fiindcă sunt de mult timp aici şi ştiu cum a fost la început, erau alte condiţii, jucam pe Extensiv, nu eram aşa de sus în clasament, acum jucăm pe un stadion nou şi ne batem la titlu, ar fi ceva de nedescris să-l şi câştigăm. Va fi multă bucurie în oraş, fiindcă lumea aşteaptă de foarte mult timp un titlu la Craiova."

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.