Sport
Acuze la adresa Universității: „Craiova e destul de zgârcită”

Valeriu Iftime și-a făcut un obicei de a ataca Universitatea Craiova. Acum, patronul Botoșaniului este contrariat de politica de transferuri a oltenilor. 

„Craiova e destul de zgârcită. Când face tranferuri de jucători de 36 de ani să joace în Europa, să nu te gândesști la jucători tineri, cu potențial, care ar putea juca la fel de bine... Atunci cred că e și o mică deviație de la normalitate. Asta e opinia mea. 

Pe Marius Constantin l-am privit ca pe un viitor mare antrenor. Un om cu personalitate, cu caracter, care poate impune un punct de vedere în vestiar. Un viitor coach. Chiar mă gândeam la el. Poate să devină antrenor, dar în niciun caz nu l-aș lua azi la Botoșani ca jucător. Poate doar ca să rămână în club după”, a declarat Valeriu Iftime la GSP Live.

 

Pleșca, de exemplu, e alt copil senzațional. Când a venit la noi, la Botoșani, mergeam într-o deplasare. La o benzinărie, toți cumpărau sucuri, biscuiți, el și-a cumpărat o carte. Toți erau «ce e astă, mă?». Era o mirare generală, «uite-l pe ăsta, cu o carte. La ce îi trebuie?». Cred că Pleșca e un tip ieșit din tiparele gândirii noastre comune despre fotbaliști”, a mai spus patronul de la FC Botoșani. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.