Sport
Adi Vasile, noul selecționer al naționalei feminine de handbal: „Fără îndoială este cea mai mare onoare a vieţii mele”

Adrian Vasile, 38 de ani, a fost prezentat oficial în funcția de selecționer al echipei naționale de handbal feminin. Acesta va ocupa în paralel și funcția de antrenor al CSM București. Îl va înlocui la cârma României pe Bogdan Burcea, tehnicianul Craiovei. 

La conferința de presă a fost prezent și Alexandru Dedu, președintele Federației Române de Handbal: „Adrian Vasile a acceptat să fie antrenorul echipei naţionale şi ne-am pus de acord, iar acum vom semna contractul. Eu sunt mai liniştit acum, avem un staff tehnic, avem un program clar de pregătire şi de abordare a primului obiectiv, calificarea la Jocurile Olimpice. Lucrurile sunt puse pe un drum corect, spun eu. Contractul este valabil până pe 20 decembrie anul curent şi îmi doresc din suflet să ne oblige actualul staff tehnic să semnăm pe tot ciclul olimpic pentru Paris”

 

Vasile a fost antrenor secund al echipei naționale a Muntenegrului, acolo unde a lucrat cu Per Johansson. Actualul selecționer al României a jucat timp de nouă ani la Steaua și a câștigat un titlu, trei Cupe ale României și Cupa Challenge: „Este extrem de onorant să fiu în această poziţie. Fără îndoială este cea mai mare onoare a vieţii mele să fiu antrenorul echipei naţionale... o echipă naţională cu care am crescut la televizor. Este un drum pe care de abia aştept să-l începem. Eu şi staff-ul meu suntem foarte motivaţi să ne îndeplinim primul obiectiv de a ne califica la JO de la Tokyo"

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.