Sport
Adrian Mititelu nu mai are voie să folosească marca „Universitatea Craiova”

Conform Fanatik.ro, Patronul formației U Craiova 1948 SA nu va mai putea folosi denumirea de „Universitatea Craiova” în activitatea comercială a clubului. Luni a fost făcută publică decizia Tribunalului București de a da dreptate Clubului Sportiv Universitatea Craiova în procesul cu echipa lui Mititelu, privind brandul.

Tribunalul București a dat soluția în acțiunea intentată de Clubul Sportiv Universitatea Craiova, club condus de Pavel Badea, împotriva lui Adrian Mititelu, prin societatea care administrează echipa nou promovată în eșalonul secund. U Craiova 1948 SA nu mai poate folosi brandul istoric al Științei: 

„Respinge excepţia lipsei de interes a ordonanţei preşedinţiale, ca neîntemeiată. Admite în parte cererea de ordonanţă preşedinţială. Obligă pârâta la încetarea oricărei activităţi de folosire, comercializare, distribuire, promovare şi orice alt act de utilizare în activitatea comercială, inclusiv în mediul ordine, inclusiv prin intermediul website www.fcuniversitatea.ro sau orice alt website, a produselor şi serviciilor care poartă denumirea Universitatea Craiova, până la pronunţarea unei hotărâri definitive de fond, în ds. 31006/3/2018 conexat la ds. nr. 43926/3/2018.

Decizia se pune în executare până la pronunțarea unei hotărâri definitive. Mititelu poate să formuleze apel

Obligă pârâta la retragerea de pe piaţă produse şi servicii, inclusiv echipament de joc, produse aflate în magazine de vânzare sau de pe website, care poartă semnul Universitatea Craiova, până la pronunţarea unei hotărâri definitive de fond, în ds. 31006/3/2018 conexat la ds. nr. 43926/3/2018.

Respinge în rest cererea. Cu apel în 5 zile de la pronunţare, la Curtea de Apel București. Apelul se depune la această instanţă. Pronunţarea hotărârii se face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei, azi 29.05.2020. Document: Hotarâre 29.05.2020″, se arată în decizia instanţei.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.