Sport
Adrian Neaga nu o vede pe Craiova cu șanse la campionat

Adrian Neaga a fost secundul lui Victor Pițurcă la Universitatea Craiova și a plecat odată cu fostul selecționer. Se pare că și concepțiile asupra lotului sunt similare între cei doi. 

Cu 4 puncte în spatele CFR-ului și la egalitate cu FCSB, Universitatea Craiova reîncepe bătălia pentru campionat de săptămâna viitoare, când „juveții” vor da piept cu FC Botoșani, una dintre cele mai incomode echipe pe care le-a înfruntat Știința de la accderea pe prima șcenă. Fostul secund al lui Pițurcă la Craiova, Adrian Neaga, a vorbit pentru Look Sport despre șansele clubului la care a lucrat: A fost o perioadă grea la început, pentru că ne intrasem într-un ritm acolo la Craiova, mi-a părut rău de foarte mulţi jucători din cadrul lotului de la Craiova, dar asta e viaţa antrenorilor. Îmi pare rău că nu s-au reuşit performanţele aşteaptate, dar viaţa merge înainte, sperăm ca la următoarea echipă să avem rezultatele pe care ni le dorim.

Aşa cum a zis şi nea Piţi, atunci când am plecat, dacă vor să se bată la campionat, trebuie să facă transferuri altfel cu lotul actual nu pot să se bată cu echipele aşa zise principalele candidate la titlu, CFR şi Steaua", a declarat fostul atacant. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.