Sport
Adrian Popescu: „Cred că oltenilor le place de Mirel Rădoi”

Fostul căpitan al Universității Craiova, Adrian Popescu, a vorbit pentru LUPA despre plecarea lui Cristiano Bergodi și o eventuală sosire a lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a oltenilor. 

„Sincer îți spun, nu prea știu care este treaba cu Bergodi și care sunt ideile care l-au făcut să plece. El se afla cu echipa pe primul loc și nu prea ai voie să pleci când ești acolo sus. Poate că l-au șicanat anumite lucruri. 

Nu că sunt rău cu el, dar a avut aceeși jucători ca anul trecut, critici sunt tot timpul. Poate și problemele personale la mijloc, dar e munca lui la Craiova, trebuia să rămână. Totuși, nu trebuia să piardă aceste meciuri. Știu că au fost și probleme cu jucătorii, cu această pandemie, dar nu trebuia ca Universitatea să piardă aceste meciuri pe teren propriu, deoarece punctele erau foarte importante. O să vedem ce o să fie,” a declarat Adrian Popescu. 

 

 

„Mă aștept ca Mirel Rădoi să vină la Universitatea Craiova, de mult se vorbea de acest lucru. L-am auzit și pe Florin Prunea când spunea că 300% va fi la Craiova. Vedem și ceea ce va fi la echipa națională, tragem linie și vedem ce va fi. Totuși, argumentele vehicule și anume că este oltean, un produs al acestei zone, promovat de Sorin Cârțu la Extensiv sunt în favoarea venirii sale. El are calitate, a demonstrat și la naționala U21. Eu cred că ideea sa de joc merge pentru Craiova. Eu cred că le place oltenilor de el. 

L-am remarcat și eu pe Rădoi când juca la Severin și am vrut să-l aduc la Școala de Fotbal „Gică Popescu”.dar cei de la Extensiv s-au mișcat mai repede, aveau și bani. Noi aveam grupele de republicani și l-am observat pe Mirel Rădoi. Era grăsuț când era mic, dar trăgea bine la poartă și avea viziune în joc. Cea mai bună ideea a fost că l-a alergat Cârțu la Extensiv de l-a spart. A fost șansa lui să lucreze cu Sorin, l-a ajutat foarte mult partea fizică. 

Eu cred că va fi un antrenor la fel cum a fost și ca jucător. Are șarm, calitate verbală, până și supărările le transmite cu altă nuanță. Dacă zic cei din club că Rădoi e potrivit, e foarte bine. Să-l testăm și să-l vedem. Decât unul străin, e mai bune cu un oltean de-al nostru. Nu știu capacitatea lui metodică de a gestiona situația, deoarece va fi mai dificil în acest sezon pentru Universitatea Craiova. Rădoi a avut un moment frumos la U21, dar rezultatele nu sunt concludente la echipa mare. Știu că vrea schimbări la cei mari, dar e greu. Trebuie un selecționer cu experiență. Răzvan Lucescu a dat-o strâmb la națională și după aceea a mers prin Grecia și a făcut performanță, și-a impus stilul,” a mai spus Adrian Popescu.

 

În cariera sa de antrenor, Mirel Rădoi a mai fost pe banca FCSB-ului și pe cea a selecționatei U21, pe care a dus-o în semifinalele CampionatuluI European.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.