Sport
Aflat în vacanță acasă, Alex Mitriță și-a văzut pentru prima dată fetița

Alexandru Mitriță se află în Bănie, având o pauză în competiția din Arabia Saudită, iar fostul căpitan al Universității Craiova a apucat să-și vadă pentru prima dată și fetița. Alesia, soția sa, l-a așteptat cu mare drag acasă. 

Pe contul de Instagram, Alex Mitriță a postat mai multe imagini alături de fetița sa, Ava Maria Mitriță. Fotbalistul lui Al Ahli se află acasă, în Bănie, și își petrece momentele alături de familie, mai ales că își vede copilul pentru prima dată. „Welcome home daddy. You are our hero” a fost mesajul scris de soția sa, Alesia, pe ușă. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.