Sport
Agresorul lui Mihăilă, suspendat 9 etape şi amendat cu 20.000 de lei

Jucătorul lui Poli Iaşi, Laurenţiu Rus, cel care l-a lovit violent pe atacantul Ştiinţei, Valentin Mihăilă în minutul 10 al meciului din etapa trecută a Ligii I, din Copou, a fost suspendat de Comisia de Disciplină a LPF pentru 9 etape şi amendat cu suma de 20.000 de lei. Rus a fost eliminat atunci, iar Mihăilă a fost aproape de o tragedie, pierzându-şi cunoştinţa preţ de 1 minut, având convulsii şi mandibula blocată. 

În cele din urmă, Mihăilă (18 ani) şi-a revenit, iar acum este în afara oricărui pericol, fiind pregătit de se antrena normal. 

" Eliminare, incidente – În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancționează  jucătorul Rus Laurențiu (CSM Poli Iași) cu suspendare pentru nouă jocuri și o penalitate de 20.000 lei" anunţă LPF pe site-ul oficial. Cele două echipe, Poli Iaşi şi Universitatea Craiova, au primit o amendă de 3.000 de lei pentru începerii jocului și reluarea acestuia dupa pauză. 

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.