Sport
AJF Dolj a confirmat ceea ce Lupa anunţase de mult: Liga a IV-a a fost îngheţată şi Dăbuleniul va disputa play-off-ul

Aşa cum Lupa a anunţat de mai mult timp, campionatul Ligii a IV-a a fost îngheţat şi liderul după cele 17 etape jucate, Unirea Tricolor Dăbuleni, va reprezenta judeţul Dolj în play-off-ul pentru promovare în Liga a III-a, contra reprezentantelor județelor Dâmbovița, Roberto Ziduri, și Argeș, Voința Budeasa, meciuri programate pe 1, 5 şi 9 august. Tot UT Dăbuleni va merge mai departe şi în faza naţională a Cupei României.

Măsurile au fost luate de AJF Dolj după ce Dăbuleniul a fost singura dispusă să îndeplinească toate condiţiile protocolului medical pentru reluarea competiţiilor de fotbal amator, atât dintre cele 5 echipe din Liga a IV-a invitate să dispute un play-off, cât şi din cele 16 echipe care mai erau în competiţie în Cupa României. 

Comunicatul AJF Dolj, după desfăşurarea Comitetului de Urgenţă:

„În conformitate cu dispoziţiile art. 43 din Statutul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dolj  şi a Hotărârilor adoptate de Comitetul Executiv al A.J.F. Dolj, Comitetul de Urgenţă, compus din Horaţiu Stănescu, Preşedinte A.J.F., Bogdan Pâncu, Vicepreşedinte A.J.F. şi Dumitru Firu, reprezentant al cluburilor de liga a 4-a, hotărăşte cu majoritate de voturi (două  voturi pentru şi o abţinere, a domnului Firu Dumitru, a carui calitate de reprezentant al cluburilor de liga a 4-a il făcea pasibil de conflict de  interese): îngheţarea campionatului Ligii a 4-a, ediţia 2019-2020, fără acordarea titlului de campioană judeţeană; Judeţul  Dolj va fi reprezentat la barajul de promovare în Liga a 3-a, din datele de 1,5 si 9 august 2020,  de A.C.S. Unirea Tricolor  Dăbuleni, echipa aflată pe prima poziţie a clasamentului în momentul întreruperii acestuia  şi singurul club care şi-a dat acceptul scris pentru îndeplinirea condiţiilor reluării competiţiilor,  în conformitate cu prevederile protocolului medical pentru reluarea competiţiilor de fotbal amator, aprobat de către Comitetul de Urgenţă al FRF din 14.07.2020; Îngheţarea fazei judeţene a Cupei României, ediţia 2019-2020, fără acordarea titlului de câştigatoare a trofeului; Judeţul  Dolj va fi reprezentat în prima fază naţională a Cupei României, ediţia 2020-2021, de A.C.S. Unirea Tricolor Dăbuleni, singura echipă din cele 16 rămase în competiţie  care şi-a dat acceptul scris pentru îndeplinirea reluării competiţiilor,  în conformitate cu prevederile protocolului medical pentru reluarea competiţiilor de fotbal amator, aprobat de catre Comitetul de Urgenţă al FRF din 14.07.2020”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.