Sport
Al doilea eşec consecutiv al handbalistelor din Bănie

Începutul de sezon începe să devină nefast pentru echipa feminină de handbal a Craiovei, care a pierdut al doilea meci la rând. După eşecul de la Buzău, fetele lui Bogdan Burcea s-au înclinat şi pe teren propriu, scor 17-22, la pauză 8-13, în faţa formaţiei Minaur Baia Mare, în etapa a 4-a a Ligii Florilor. 

Deşi au condus cu 4-0 şi 8-6, craiovencele s-au prăbuşit până la pauză, primind 7 goluri la rând, iar această diferenţă a fost menţinută de oaspete până la final. 

Au evoluat pentru SCM Craiova: Curmenţ, Chetraru (portari), Ţicu 5 goluri, Vizitiu 5, Orşivschi 2, Şelaru 2, Ion 2, Tudorică 1, Nikolic, Klikovac, Colac. 

Pentru SCM Craiova, care se află pe locul 7, cu 6 puncte, dar mai poate coborâ până la terminarea etapei, urmează meciul din deplasare, cu HCM Slobozia, pe 21 septembrie, de la ora 12.

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.