Sport
Al treilea caz de coronavirus confirmat la Ford Craiova

Un nou caz de COVID a fost înregistrat la uzina Ford din Craiova. De data aceasta, este vorba despre o persoană care lucrează la Secţia de Motoare din cadrul fabricii. Până în prezent, la Ford Craiova au fost confirmate, de-a lungul câtorva luni, trei cazuri de persoane confirmate cu COVID.

Angajatul Ford depistat cu Covid-19 nu este din județul Dolj. Direcția de Sănătate Publică spune că au fost stabiliți patru colegi de serviciu care au luat contact cu acesta, până în acest moment, iar ancheta epidemiologică este în curs. Pentru contacții angajatului confirmat cu noul coronavirus s-a dispus măsura carantinei la domiciliu. Primul caz din uzina auto din Craiova a fost confirmat in luna mai, la o femeie. Angajata respectivă nu intrase în contact cu multe persoane. Un al doilea caz de COVID a fost confirmat la Ford pe 24 iulie.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.