Sport
Al treilea eşec al Craiovei cu FCSB, în acest sezon

În faţa a 12.000 de suporteri veniţi cu speranţa că va înceta complexul Ştiinţei în faţa celor de la FCSB, alb-albaştrii au pierdut pentru a treia oară în acest campionat derby-ul cu echipa lui Reghecampf. Aceasta a marcat unicul gol în minutul 72, prin Gnohere.

Jazvic şi Ivan au ratat două mari ocazii în prima repriză, iar Măzărache trebuia să primească un penalty în repriza a doua, după ce a fost faultat în careu de Bălaşa. Puştiul Markovic a fost aproape de egalare pe final, dar n-a reuşit să marcheze

În prima repriză, Andrei Ivan a rămas întins pe gazon după un duel dur cu un adversar şi dădea impresia că are probleme grave, iar portarul Niţă a sărit să-i acorde primul ajutor. Până la urmă, atacantul de 20 de ani şi-a revenit, dar sora sa, care a leşinat, la tribuna oficială, a avut nevoie de spijin medical. După meci, Ivan a declarat: ”Sunt bine, mi-am revenit. Îi mulţumesc lui Niţă că a venit să-mi scoată limba... leşinasem. Trebuie să mai prindem experienţă şi apoi o să ne fie şi nouă mai uşor. Asta este, trebuie să o luăm de la capăt şi să câştigăm cu Astra. Obiectivele noastre sunt să terminăm pe podium şi să câştigăm Cupa”, a mai spus Ivan.

Universitatea Craiova rămâne pe locul 4, cu 27 de puncte, la 9 puncte de liderul FCSB. Sâmbătă, înainte de Paşte, alb-albaştrii joacă la Piteşti cu Astra, în prima etapă a returului play-off-ului.  

Ca de obicei, Gigi Mulţescu a dat vina la final pe ratările jucătorilor săi şi pe arbitraj: „Am pierdut acest joc din cauza noastră. A fost un arbitraj scandalos. Am crezut că am văzut tot. Dar ce am văzut azi, a întrecut tot. Au fost o mie de faulturi, în cap, în gură. Dacă la Ivan nu a dat nimic... şi mai câte. Pentru mine e foarte clar, nu mă mai păcăleşte nimeni. Ei au avut rezerve de valoare, pe Gnohere nu ai cum să-l opreşti. Au marcat din corner, dar şi faza aia provine dintr-un aut pentru noi care nu s-a dat. Am greşit la marcaj. Trebuia să tranşăm jocul din prima repriză. Mă surprinde şi ratarea lui Markovici, să dea pe lângă minge... dar ăştia sunt jucătorii noştri, trebuie crescuţi. Continuă, luăm fiecare meci în parte. Cupa României rămâne pe primul loc. E mai accesibilă”.

 

 

Universitatea Craiova – FCSB         0-1

A marcat: Gnohere 73

Stadion: Municipal (Severin), suporteri: 15.000

Universitatea: Calancea – Dimitrov, Barthe, Kelic, Bancu – Mateiu (77 Gustavo), Screciu (81 Markovic), Zlatinski – Băluță, Ivan, Jazvic (60 Măzărache). Antrenor: Gheorghe Mulțescu

FCSB: Niță – Pleașcă (53 Jakolis), Moke, Bălașa, Momcilovic – Pintilii, Muniru (38 Boldrin) – Enache, Tănase, De Amorim (53 Gnohere) – Alibec. Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Arbitri: Marius Avram – Vasile Marinescu, Miklos Nagy. R: George Rădulescu

Observatori: Marcel Vasile, Laszlo Sajtos

Declaraţia zilei

"Eu am avut o discuție, și pe această cale vreau să îi mulțumesc lui Alexandru Dedu că s-a gândit la Craiova ca și oraș gazdă, FRH contactase șapte cele mai importante echipe ale lumii: Rusia, Franța, Danemarca, Norvegia etc" -  viceprimarul Craiovei Adrian Cosman.

Sondaj
Cine credeți că va câștiga funcția de primar al Craiovei în urma alegerilor parțiale din 11 iunie 2017?
Mario Ovidiu Oprea
Radu Preda
Mihail Genoiu
Claudiu Manda
candidat independent
candidat USR (fără nominalizare)
candidat ALDE (fără nominalizare)
© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.