Sport
Alb-abaştrii pierd la Cluj, după ce au ratat un penalty în prelungiri

Universitatea Craiova a plecat cu mâna goală din Gruia, pierzând cu 1-0 derby-ul cu CFR Cluj, după ce Gustavo a ratat în prelungiri o lovitură de pedeapsă obţinută tot de el. Camora a marcat pentru gazde, în minutul 75, dintr-un şut din afara careului, deviat de Popov.

Ştiinţa a evoluat în formula: L. Popescu – Screciu (46 Popov), Kelic, Ferreira – Dimitrov, Zlatinski, Mateiu, Bancu – Andre Santos (68 Gustavo) - Baluţă, Mitriţă (80 Glavina).

 

Devis Mangia a spus după meci: „Am dat totul pe teren, echipa a jucat bine şi meritam un alt rezultat, dar nu avem noroc la lovituri de la 11 metri în acest sezon, probabil am fi avut mai multe puncte dacă le transformam. Mitriţă era primul pe listă, dar îl schimbasem. Se întâmplă însă fotbal astfel de lucruri. Sunt puţin nervos, pentru că un rezultat bun era important pentru moralul lor în perspectiva meciului de la Botoşani. Ştiu că nu am câştigat de mult timp cu FCSB, dar deocamdată mă gândesc la meciul de miercuri. La fel ca la Cluj, vom da totul să câştigăm şi cu FCSB”.

 

Nicuşor Bancu a declarat la final: „Am ratat la fel ca la Mediaş, un penalty în ultimul minut. Gustavo este principalul executat de lovituri de pedeapsă. Mister ne-a spus să ridicăm capul şi să ne gândim la meciul de Cupă. Obiectivele noastre sunt locul şi Cupa României. La Botoşani nu ne gândim că avem avantajul din tur şi vrem să câştigăm şi returul. Apoi vrem să facem un meci bun spargem gheaţa şi să-i batem pe FCSB, mai ales că stadionul va fi arhiplin”.

 

Zlatinski a afirmat: „Eu am greşit, fiindcă eu eram cel care trebuia să bat penalty-ul şi îmi asum vina. Nu ne interesează cine se bate la titlu, avem ca obiectiv locul 3”

 

Alb-albaştrii rămân pe locul 3, având 2 puncte în faţa Viitorului şi 3 mai mult ca Astra.

Pentru Universitatea urmează returul semifinalei Cupei României, la Botoşani, la adăpostul victoriei cu 5-1 din tur. Apoi, luni, 14 mai, de la ora 20.45, este programat derby-ul cu FCSB, pe „Ion Oblemenco”, în penultima etapă a campionatului.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.