Sport
Alb-albaştrii au decolat spre Antalya de pe Aeroportul Internaţional Craiova

Pentru a evita problemele din anii trecuţi, când au existat întârzieri mari la cursele de linie din Bucureşti spre Istanbul sau Antalya, conducerea Universităţii Craiova a decis să închirieze un charter pentru ca alb-albaştrii să decoleze spre lotul de cantonament chiar de pe Aeroportul din Craiova.

În această dimineaţă, 28 de jucători au plecat spre Turcia pentru cantonamentul care va dura până pe 26 ianuarie, fiind stabilite şi 4 meciuri amicale.Înainte de plecarea lotului în stagiul din Antalya, Universitatea a anunţat că l-a înregimentat pe mijlocaşul Ovidiu Bic de la Gaz Metan Mediaş. În vârstă de 23 de ani, acesta a costat 200.000 de euro.Devis Mangia are în staff şi un nou antrenor cu portarii, italianul Mario Capece, care a absolvit celebra şcoală de la Coverciano şi care în ultimii ani a activat tot în Balcani, la Partizani Tirana şi la Partizan Belgrad.

Lotul care a plecat în Turcia: Nicolai Calancea, Miodrag Mitrovic, Cristian Dică, Laurențiu Popescu (portari) Răzvan Popa, Marius Briceag, Vasile Constantin, Ivan Martic, Radoslav Dimitrov, Renato Kelic, Apostol Popov, Ferreira Tiago, Niko Datkovic, Adrian Juncu, Ovidiu Bic, Vladimir Screciu, Alexandru Mateiu, Hristo Zlatinski, Valentin Mihăilă, Alexandru Băluță, Alexandru Mitriță, Gustavo Di Mauro Vagenin, Nicușor Bancu, Cristi Bărbuț, Jovan Markovic, Andrei Burlacu și Mihai Roman.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.