Sport
Alb-albaştrii au fost la şcoală, elevii de la „Elena Cuza” i-au asaltat pentru poze şi autografe

Legătura dintre Universitatea Craiova şi comunitate este mai întâi una sufletască, apoi una contractuală, iar jucătorii Ştiinţei sunt alături de craioveni, la fel cum aceştia îi susţin la fiecare meci.

O dată cu deschiderea anului şcolar, alb-albaştrii le-au făcut o vizită elevilor de la Colegiul Naţional „Elena Cuza”, cărora le-au dăruit materiale promoţionale cu însemnele Ştiinţei şi le-au răspuns solicitărilor pentru autografe şi fotografii.

Căpitanul echipei, Alex Băluţă, a fost în centrul atenţiei, el fiind un fost elev al colegiului, dar pşi pentru că miercuri, 13 septembrie, împlineşte 24 de ani, iar colegii i-au cântat „La mulţi ani” ancticipat. „Am făcut clasa a noua şi a zecea la acest liceu şi am amitiri frumoase de aici. Mă bucur când văd copiii că ne îmbrăţişează cu atâta căldură, simţim fericirea lor şi suntem împliniţi. Cu Dinamo jucăm acasă, avem publicul lângă noi şi avem o revanşă de luat faţă de suporteri după înfrângerea de la Cluj” a spus Băluţă.

Alex Mitriţă a recunoscut că nu a fost un elev-model, dar s-a bucurat enorm că a fost prezent la o astfel de acţiune: „Ne bucurăm să fim alături de copii la începutul anului şcolar, sper să ne poarte noroc să avem un sezon bun, iar noi să le purtăm noroc să ia multe note bune. Nu am amintiri prea plăcute de la şcoală, fiindcă eram cam năzdrăvan. Abia aşteptam să plec de la ore să mă duc să joc fotbal. Am fi vrut să le oferim cadou şi victoria cu CFR, dar n-a fost să fie, acum sper să luăm toate punctele cu Dinamo. Dacă marcam la acea bară din lovitură liberă cred că alta era soarta meciului, fiindcă faza s-a întâmplat imediat după golul lor.

Antrenorul Devis Mangia nu a lipsit. „Este o zi frumoasă, fiindcă ne aflăm printre aceşti copii şi ne bucură foarte mult emoţia şi entuziasmul lor. Mi-ar fi plăcut să vină Inter Milano la mine la şcoală când eram mic, dar pe vremea aceea nu se făceau astfel de acţiuni” a declarat italianul.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.