Sport
Alb-albaştrii au pierdut primul amical din Antalya

Universitatea Craiova a pierdut cu 4-2 primul meci de pregătire disputat în stagiul din Antalya, în faţa echipei germane de liga a III-a, SV Meppen. Alb-albaştrii au condus la pauză cu 1-0, datorită golului marcat de Alexandru Mitriţă în minutul 25.

În partea a doua nemţii au întors scorul marcând în minutele 54, 56, 57. Andrei Burlacu a înscris pentru 3-2 în minutul 78, dar imediat Meppen a mai marcat o dată, scor 4-2, care a rămas până la final, fiindcă Universitatea a irosit un penalty, prin Gustavo în ultimele minute. "Sunt meciuri amicale, nu contează rezultatul, important este să ne pregătim bine şi să atacăm oficialele. Nu vreau să vorbesc despre o plecare la FCSB, domnul Becali mi-a ridicat cota, dar eu mă gândesc doar la Craiova" a declarat Alex Băluţă după meci. 

În lipsa lui Devis Mangia, învoit pentru o problemă familială, secundul Andrea Tedesco a început cu Mitrovic - Popov, Kelic, Screciu - Dimitrov, Bic, Zlatinski, Bancu - Bărbuţ, Mitriță, Băluță. După pauză au intrat: L. Popescu – Tiago, Popa, Datkovic, Martic, Constantin, Gustavo, Burlacu, Mihăilă, Juncu şi Dominik Glavina. Acesta din urmă este un atacant croat în vârstă de 25 de ani, aflat în probe la Universitatea. El a evoluat în partea secundă, dar nu a convins. 

"Am avut 8 minute foarte slabe în repriza secundă, dar după o săptămână de pregătire ştim ce trebuie să îmbunătăţim, după aceste amicale ne edificăm asupra unor lucruri. Am lucrat mai mult faza de apărare săptămâna aceasta, am văzut şi lucruri bune, dar şi unele neglijenţe" a spus Andrea Tedesco, după meci. 

Următorul meci amical al Universităţii Craiova este programat pe 21 ianuarie, cu Lechia Gdansk, locul 11 în prima ligă din Polonia.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.