Sport
Alb-albaştrii au zburat din Bănie spre Antalya. Mangia: „Vrem să fim mai sus ca anul trecut în clasament”

Universitatea Craiova a decolat în această dimineaţă spre Turcia (Antalya), unde va susţine un stagiu de pregătire de 18 zile, în care vor disputa şi trei meciuri amicale, unul dintre acestea fiind cu formaţia ucraineană Vorskla Poltava, pe 19 ianuarie. Oltenii au zburat cu un charter de pe Aeroportul din Craiova şi vor fi cazaţi în resortul The Land of Legends din Belek, unul super luxos. 

La plecare, antrenorul Devis Mangia a oferit câteva declaraţii: „În vacanţă m-am odihnit, nu am vorbit de transferuri. Dacă vom găsi soluţii pentru a îmbunătăţi echipa vom apela la ele. Ne dorim să fim mai sus decât anul trecut în clasament. Important este să muncim bine în cantonament. Pentru mine şi pentru staff-ul meu este important că avem timp să lucrăm la antrenamente. Nu au fost schimbări de lot importante, băieţii sunt obişnuiţi cu metodele de antrenament şi cu stilul de joc.  Îmi doresc ca jucătorii buni să rămână la echipă, dar nu am pus o condiţie în acest sens, fiindcă dacă sunt oferte bune pentru jucători şi club este normal să le dăm curs. Gardoş a plecat pentru că şi-a dorit să joace mai mult şi eu am avut alte opţiuni pe acel post”.

 

Alex Cicâldău a spus: „Am petrecut Sărbătorile alături de familie, acum urmează o perioadă grea, dar trebuie să trecem prin ea. Îmi doresc ca 2019 să fie mai bun ca anul trecut, să am realizări cu echipa de club şi cu echipele naţionale. Vom debuta în campionat cu o deplasare foarte grea, la Viitorul şi trebuie să fim pregătiţi. Nu ştiu dacă au fost oferte pentru mine, nici nu e cazul să mă gândesc la plecare, abia am venit la Craiova. Sunt bucuros că mi-a crescut cota de piaţă de când am ajuns la Craiova şi sper să continui la fel"

 

Lotul Craiovei pentru cantonamentul din Antalya: Mirko Pigliacelli, Laurențiu Popescu, Eduard Stăncioiu, Cătălin Preduţ (portari), Radoslav Dimitrov, Ivan Martic,  Isaac Donkor, Renato Kelic, Marius Briceag, Nicușor Bancu, Răzvan Popa, Tiago Ferreira, Cătălin Ion, Alexandru Sârbu (fundaşi),  Matteo Fedele, Ovidiu Bic, Alexandru Mateiu, Alexandru Cicăldău, Lucian Buzan (mijlocaşi), Alexandru Mitriță, Cristi Bărbuț, Valentin Mihailă, Cesar Meza Colli, Raoul Baicu, Andrei Burlacu, Elvir Koljic, Nuno Rocha, Luis Niţu, Alexandru Zete (atacanţi).

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.