Sport
Alb-albaştrii care nu prind primul 11 cu Botoşaniul joacă miercuri un meci amical

Universitatea Craiova joacă în seara aceasta, de la ora 20, pe "Ion Oblemenco", meciul cu FC Botoşani, care trebuia să se dispute mai întâi pe 13 martie, iar apoi pe 13 iunie, cauzele amânărilor fiind ştiute. Cei care nu vor prinde primul 11 contra moldovenilor vor fi angrenaţi miercuri, de la ora 11, într-un meci amical cu FC Argeş, formaţie care va disputa play-off-ul Ligii a II-a. Partida de verificare va avea loc în complexul din Lunca Jiului. 

"FC Argeș va disputa miercuri primul amical din această perioadă de pregătire. Echipa noastră va întâlni de la ora 11, în deplasare, pe Universitatea Craiova, ocupanta locului 2 din Liga 1 Casa Pariurilor. Confruntarea dintre olteni și argeșeni va avea loc pe unul dintre terenurile de antrenament ale juveților de la baza de pregătire din Lunca Jiului. Pentru alb-violeți este primul test de verificare de după pandemia de COVID-19, piteștenii efectuând până acum doar antrenamente și jocuri școală. Pentru Universitatea Craiova, amicalul cu FC Argeș este un test util înaintea bătăliei pentru titlu cu CFR Cluj, partidă programată duminică, de la ora 20, în Gruia. Cu o eventuală victorie pe terenul ardelenilor, oltenii pot relansa campionatul, reducând distanța față de clujeni la doar un singur punct. Pentru FC Argeș, amicalul cu ”Leii din Bănie” este ultimul meci de verificare înaintea duelului de pe 4 iulie, din deplasare, cu Turris Turnu Măgurele, din prima etapă a play-off-ului Liga 2 Casa Pariurilor." anunţâ site-ul oficial al grupării argeşene. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.