Sport
Alb-albaştrii debutează cu victorie în noul sezon

La câteva ore după ce şi-a aflat adversara din turul 3 preliminar al Europa League, respectiv celebra AC Milan, Universitatea Craiova a debutat cu succes în noul sezon, câştigând cu 2-0 meciul de la Severin, cu CSMP Iaşi.

Alex Băluţă a deschis scorul în finalul primei reprize cu o lovitură de cap, servit excelent de Andrei Ivan, iar Gustavo a punctat şi el în debutul părţii secunde, speculând o pasă inteligentă a lui Băluţă. Zlatinski, în prima repriză, din lovitură liberă, şi Băluţă, în mitanul secund, cu capul, au nimerit bara, o altă uriaşă ocazie fiind irosită de Andrei Ivan, singur cu portarul, tot în partea a doua. Circa 3.000 de spectatori au fost prezenţi pe arena „Municipal” din Severin, acolo unde se va disputa meciul cu AC Milan, din 27 iulie.

Italianul Devis Mangia a utilizat formula: Calancea - Dimitrov, Kelic, Barthe, Briceag - Gustavo (Bărbuţ 79), Screciu (Burlacu 90), Zlatinski, Bancu - Băluţă, Ivan (M. Roman 69).

Devis Mangia a declarat la final: „Am jucat bine, având în vedere că a fost prima partidă a campionatului. Primele 20 de minute au fost tensionate, dar apoi am făcut un meci bun, am avut două goluri, două bare. După 2-0 am avut alte ocazii, o bară. Nu sunt supărat pe Ivan, a făcut o partidă bună, ca şi toţi coechipierii lui. Sunt mulţumit de toţi”.

MVP-ul jocului, Alex Băluţă, a adăugat: „Mă bucur că am reușit să înscriem și să câștigăm acest meci. Este prea devreme să ne gândim la titlu. Eu îmi doresc să ne batem la titlu, sper să avem toți aceea gândire. Sper ca în acest an să munci mai mult și vom avea cu toții de câștigat. Mă bucur că numărul 10 mi-a purtat noroc. Sper să îmi poarte în continuare și să câștigăm cât mai multe meciuri”.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.