Sport
Alb-albaştrii, frustraţi după eşecul cu campioana: 'Cei de la CFR au avut mare noroc!'

Universitatea Craiova a pierdut cu 2-0 derby-ul cu CFR Cluj, pe Ion Oblemenco, şi va începe play-off-ul de pe locul 2, la 3 puncte de lider. Iată care sunt reacţiile alb-albaştrilor după acest eşec. 

"Cei de la CFR au avut mare, mare noroc! Noi am atacat nonstop, ei ne-au prins pe contraatac! Vor mai fi meciuri în playoff, nu poate să aibă noroc la nesfârşit, e imposibil! Ei au jucat clasic, lungă şi pe a doua şi au câştigat! Noi am construit, cu posesie, cu pase scurte! Nu ştiţi stilul CFR-ului? Are o jumătate de ocazie şi îţi dă două goluri. Cred că nici Sevilla nu a avut atâtea ocazii câte am avut noi şi cred că la Sevilla nu va mai avea CFR norocul acesta.Dacă nu aveau noroc acum ne bucuram cu fanii noştri! Noi vrem să câştigăm toate meciurile din playoff," a declarat după meci Nistor.

Ivan Martic a declarat la final: "Am luat gol prosteşte. la prima ocazie a lor, apoi am făcut o repriză foarte bună. Puteam să marcăm 2-3 goluri, dar fotbalul te pedepseşte dacă nu marchezi. Nu ştiu ce a mâncat azi Arlauskis. În alte meciuri tot ce am tras pe poartă a intrat, acum a fost invers. Sper să avem mai mult noroc în play-off."

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.