Sport
Alb-albaștrii, întâmpinaţi de fani şi pe aeroportul din Sibiu!

Fanii Ştiinţei de pretutindeni oferă necontenite dovezi de ataşament în această perioadă în care alb-albaştrii sunt angrenaţi în lupta pentru titlu, dar joacă meciurile fără spectatori. După ce Peluza Nord i-a aşteptat pe jucători la cantonamentul din Lunca Jiului, după meciul cu Botoşani, şi peste o mie de fani au fost prezenţi în faţa aeroportului din Bănie, în miezul nopţii, aşteptând Ştiinţa după succesul de la Cluj, şi pe aeroportul din Sibiu au fost prezenţi astăzi suporteri. 

Astfel, când delegaţia Ştiinţei a ieşit din aeroportul din Sibiu, un grup de fani ai Universităţii din oraşul de pe malul Cibinului i-au salutat pe Cicâldău şi compania. 

Fanii au cântat imnul, au aprins torţe şi fumigene albastre şi au afişat mesajul: "Faceţi-ne o bucurie, duceţi titlul în Bănie!"

Autocarul Universităţii Craiova i-a transportat imediat pe jucătorii lui Bergodi la Mediaş, unde mâine, de la ora 20, vor întâlni pe Gaz Metan, în etapa a 6-a a play-off-ului.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.