Sport
Alb-albaştrii, mulţumiţi de joc, dezamăgiţi de egalul cu Astra. 'Ne-am gândit la victorie, dar nu întotdeauna ne iese socoteala de acasă'

După ce au remizat cu Astra şi au ratat ocazia să rămână aproape de primele două clasate, FCSB şi CFR Cluj, jucătorii Universităţii Craiova spun că sunt mulţumiţi de modul cum au evoluat, dar că sunt dezamăgiţi de rezultat. Craiovenii precizează că este esenţială victoria în următorul meci, cel cu Viitorul, programat sâmbătă, de la ora 20, pe "Ion Oblemenco". 

La finalul meciului de la Giurgiu, Cornel Papură a declarat: "Cred că am dominat jocul. Am întâlnit o echipă care s-a grupat acolo și am dominat în totalitate jocul. Echipa adversă s-a axat pe ceea ce mă așteptam, pe contraatac. A reușit unul. Speram ca cei care vin de pe bancă să fie mai inspirați. Ultima pasă ne-a lipsit astăzi în majoritatea acțiunilor ofensive. Câmpanu avut o evoluție bună, dar cred că mai util mi s-a părut Bărbuț în momentul respectiv. Astă-seară puteam să câștigăm. Dar sunt două meciuri în care nu am pierdut.”

Nicuşor Bancu a afirmat după meci: „Meciul trecut a fost unul slab al nostru. În această seară ne-am îmbunătățit puțin jocul, dar în repriza a doua au fost prea multe momente de pauză și s-a simțit. Nu știu ce o să facem, sperăm să ne revenim. Probabil s-a fluierat prea des în repriza a doua, au tras de timp, au stat pe jos, portarul a stat și 14 secunde cu mingea în mână, dar el știe mai bine, că este arbitru. Trebuie să lucrăm mai mult, să facem cumva să ieșim din această pasă. Și terenurile sun foarte proaste, mai ales că e foarte frig afară, dar suntem profesioniști și trebuie să ne adaptăm. Ne-am gândit la victorie, dar nu întotdeauna ne iese socoteala de acasă. Este decizia domnului Rotaru, eu sper ca Mister să rămână. Acum nu ne-au ieșit bine meciurile, dar am avut rezultate bune cu Mister, eu mă înțeleg foarte bine cu el”

Marius Constantin a spus la final: „Într-adevăr, nu e rezultatul la care ne așteptăm. Ne grăbim să jucăm din trei în trei zile pe gheața asta. De aici ne luăm banii, nu putem să nu ne prezentăm. Am controlat jocul pe acest teren parțial înghețat, deși am înțeles că s-au făcut eforturi. Doar rezultatul ne nemulțumește! Trebuie să facem ceva să reușim să câștigăm meciurile următoare și ne va fi greu să recuperăm punctele pierdute. Parcă s-a simțit o îmbunătățire a jocului, dar e în zadar dacă n-am câștigat. Meciul cu Viitorul e crucial. Trebuie să-l câștigăm, indiferent cum”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.