Sport
Alb-albaştrii, optimişti la reluarea pregătirilor: „Toţi ne gândim la titlu”

După primul antrenament şi vizita medicală, jucătorii Universităţii Craiova vor rămâne săptămâna aceasta în Bănie pentru a se pregăti, iar de luni, 17 iunie, vor începe stagiul din Austria, care va dura 17 zile. Majoritatea se declară optimişti înaintea unui nou ciclu de pregătire şi sunt chiar cu gândul la titlu, 

Mijlocaşul Alexandru Mateiu a declarat: „Vreau să continui la Craiova şi să facem o treabă bună. Au fost doar zvonuri cu plecarea mea la CFR, sunt fericit la Craiova şi vreau să rămân aici, nu mă gândesc nici la o plecare afară. Sper să câştigăm un trofeu, îmi doresc foarte mult campionatul, este principalul obiectiv al meu. Cu siguranţă va fi un cantonament mult mai greu decât a fost cu Devis, e bine că vom fi mult mai bine pregătiţi fizic şi vom rezista pe teren 90 de minute. Sunt echipe bune în Europa League, dar depinde de noi cât de bine vom fi pregătiţi, sper să facem o figură mult mai bună decât anii trecuţi”.

Atacantul Mihai Roman a spus: „Ne-am reunit cu gândut să luăm campionatul, chiar dacă va fi un an destul de greu, cu meciuri pe trei fronturi. Nu toţi au curajul să spună, dar cu siguranţă toţi de gândim la titlu. Personal, nu mă gândesc la câte goluri voi da, ci să fiu sănătos şi să-mi ajut echipa. Sunt sigur că vor mai veni jucători, deşi lotul este unul bun şi sper să avem un start reuşit. Nu mă sperie concurenţa, este benefică. Domnul Papură mă ştie foarte bine de atâţia ani şi sper să facem o treabă bună împreună”. 

Valentin Mihăilă a adăugat: „Ne dorim să terminăm pe podium, după ce anul trecut am avut şi ghinion să ratăm cele două obiective. Am lucrat cu domnul Papură la echipa a doua şi sper să avem rezultate bune. S-a văzut că am jucat foarte bine ultimele meciuri cu dânsul pe bancă, dar nu am avut noroc, nu a vrut să intre mingea în poartă, anul acesta sper să fie altfel.În plan personal, sper, ca orice jucător, să marchez cât mai mult şi să fiu convocat la naţionala under 21”.

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.