Sport
Alb-albaştrii s-au antrenat pe noul stadion, care ar putea găzdui un amical cu campioana Europei

Universitatea Craiova a efectuat astăzi primul antrenament pe noua arenă din Bănie, alb-albaştrii testând gazonul şi luându-şi reperele în casa care va fi inaugurată în curând. 

În funcţie de momentul în care va fi gata de deschidere, arena va fi inaugurată cu meciul Ştiinţei din Cupa României, de pe 25 octombrie, sau la cel cu FCSB, din 29 noiembrie. Antrenorul Ştiinţei, Devis Mangia, a spus: „Stadionul este unul deosebit, dar va fi şi mai frumos când va fi plin. Nu ştiu cu cine vom juca primul meci". Alexandru Băluţă şi-ar fi dorit un adversar de marcă la inaugurare: „A fost o senzaţie frumoasă să ne antrenăm pe noul stadion, trebuie să ne ridicăm la nivelul lui. Mi-ar fi plăcut să inaugurăm stadionul cu o echipă de top din Europa. Au fost mici probleme la gazon, dar sper ca ele să se remedieze până la primul meci”. Alex Mateiu a spus:„Ne-am antrenat pe noul stadion, este frumos, gazonul este destul de bun, dar se putea şi mai bun”.

Arena ultramodernă a Craiovei ar putea găzdui un amical de gală în toamna aceasta, FRF negociind cu Federaţia Portugheză pentru a aduce campioana europeană en-titre în Bănie, dar acesta lucru depinde dacă Ronaldo şi compania vor reuşi să evite barajul pentru Mondiale. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.