Sport
Alb-albaştrii ştiu că fanii sunt încă supăraţi: „Dacă legăm victorii, putem să-i împăcăm”

Fundaşul dreapta al Universităţii Craiova, Ştefan Vlădoiu, este conştient că eliminarea din Europa League este o rană încă deschisă pentru fanii craioveni şi crede că o serie de victorii ar putea să-i liniştească pe suporteri. Ştiinţa a început campionatul cu 2 succese, iar luni, de la ora 21, joacă în deplasare cu Viitorul. 

"Ne aşteaptă un meci foarte greu, chiar dacă Viitorul au avut un început de campionat mai greu, acumulând decât 1 punct, ei pot să-şi revină în orice moment şi să facă un meci foarte bun contra noastră. Nu ştiu dacă ne încurcă jocul lor, noi trebuie să ne facem jocul nostru, aşa cum am jucat cu Astra în prima repriză şi cum am jucat majoritatea partidelor de anul trecut, atunci putem câştiga. Legând victorii putem să-i împăcăm pe suporteri după supărarea pricinuită de eliminarea din Europa League" a declarat Fane Vlădoiu. 

Jucătorul de 22 de ani s-a refăcut după accidentarea suferită în prima etapă, la Sepsi, şi speră să revină atât în primul 11 al Ştiinţei, dar şi la echipa naţională de tineret: "Mă simt bine acum, de o săptămână mi-am revenit şi am făcut antrenamente cu echipa. Dacă voi juca foarte bine meci de meci sper să-mi câştig locul de titular la Universitatea şi să revin şi la naţionala de tineret."

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.