Sport
Alb-albaştrii, supermotivaţi pentru meciul cu Dinamo: „E cel mai mare derby pe care-l putem avea!”

Un fotbalist oltean precum Nicuşor Bancu ştie foarte bine şi de mult timp ce înseamnă un derby cu Dinamo pentru suporterii Ştiinţei. În ultimii ani, Craiova avut succese impotante contra "câinilor roşii", inclusiv două victorii în sferturile de finală ale Cupei României. Pentru meciul de sâmbătă, ora 21.30, de pe "Ion Oblemenco", mai sunt disponibile aproximativ 7.000 de bilete, iar alb-albaştrii spun că sunt foarte motivaţi să câştige, având şi un moral bun după succesul net de la Voluntari. 

„Pentru mine este cel mai mare derby pe care-l putem avea, un meci foarte frumos, suporterii au ambiţii mari cu Dinamo. Sper să marchez din nou, aş vrea să am mai multe goluri pentru Dinamo, dar importantă este victoria. Ne pot pune mari probleme, dar dacă vom juca însă aşa cum trebuie la un meci acasă, la un derby, cu determinare foarte mare, cu suporterii alături de noi, atunci cu siguranţă vom câştiga. Suntem mobilizaţi să învingem, am mare încredere. Pentru mine au contat foarte mult victoria şi goluri marcate cu Voluntari, fiindcă echipa nu era într-o formă bună" a spus Nicuşor Bancu. 

Antrenorul Devis Mangia a declarat la conferinţa de presă: "„Ne aşteaptă un meci dificil, Dinamo e echipă care nu renunţă, care nu se predă. Ştiu că este rivala principală a Craiovei și am văzut asta și în tribune. Pentru noi este important să câștigăm acest meci, pentru a urca în clasament. După un an și ceva cred că am început cunosc atmosfera de la Craiova, când ai un rezultat pozitiv crește entuziasmul, când ai unul negativ – scade. Pentru noi e important să nu ne lăsăm  influenţaţi de rezultate, fie ele pozitive sau negative, trebuie să ne păstrăm echilibrul. Deciziile le iau eu în privinţa echipei, a sistemului de joc, nu discut cu jucătorii. Sper că mă considerați destul de inteligent să nu credeți că am schimbat sistemul de joc pentru că am avut accidentați. O să vedem în ce sistem vom juca, cu 3 fundaşi sau cu 4, un sistem îl cunoaştem mai bine, pentru că l-am folosit mai mult, altul mai puţin. E posibil să revină unul sau doi jucători, dar este posibil să şi pierdem tot unul sau doi faţă de partida precedentă. Nu pot spune nimic despre ei, nu este nimic oficial deocamdată. Se poate spune că sunt pe drum, bosniacul este un jucător cu caracteristici bune, care ne poate ajuta. Nu ştiu pe cine a convocat selecţionerul, este treaba lui, eu pot spune doar că Bancu este cel mai bun fundaş stânga din România”.

 

 

 

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.