Sport
Alb-albaştrii vor să bată Dinamo pentru a-şi împăca fanii

Universitatea Craiova joacă sâmbătă, de la ora 20.30, la Severin, un nou derby cu Dinamo, iar antrenorul Gigi Mulţescu şi căpitanul Alex Băluţă au prefaţat disputa, pe care o consideră un prilej de revanşă în faţa suporterilor, după înfrângerile cu FCSB şi Astra.

„Venim după o perioadă grea, cu două înfrângeri şi ne dorim o revanşă în faţa suporterilor. Avem probleme de lot, dar cei care vor intra pe teren trebuie să dea maximum, dar şi ceva în plus pentru a câştiga. După ce am eliminat-o din Cupă, Dinamo a traversat o perioadă bună, are 3 victorii la rând şi cred că este cea mai în formă echipă din campionat. O să abordăm derby-ul cu Dinamo cu toate forţele, va fi un meci foarte disputat. Nu mă interesează să arbitrăm campionatul, vreau să mai adunăm puncte şi să ajungem în finala Cupei. Suntem în play-off, suntem deja calificaţi în cupele europene şi în semifinalele Cupei României. Ne doream şi titlul, dar nu s-a putut. Echipa este uzată şi acest lucru se vede pe final de sezon, fiindcă 13-14 jucători au dus greul. Avem şi indisponibili, Popov s-a operat de menisc, Briceag este în continuare accidentat şi a mai apărut şi o accidentare de ultimă oră, a lui Burlacu. Screciu este gripat, dar avem speranțe că starea lui se va îmbunătăți, astfel încât să poată fi măcar rezervă la meciul de mâine. Pe Barthe şi Zlatinski e posibil să-i folosesc titulari, chiar dacă nu m-au mulţumit în meciul cu Astra.  Nu vreau să vorbesc de prelungirea contractului meu în acest moment, fiindcă am hotărât împreună cu conducerea să ne concentrăm pe aceste meciuri importante, după cel cu Dinamo urmează semifinala Cupei României. Vom avea timp să vorbim, ştiu că au apărut speculaţii, dar deocamdată nu am decis nimic” a spus Gigi Mulţescu.

Alex Băluţă a declarat: „Trebuie să trecem peste această perioadă grea, trebuie să ne recăpătăm agresivitatea, să facem acel presing cu care i-a obişnuit pe suporteri. Cu Dinamo va fi un meci greu, dar vrem să ne revanşăm faţă de fani, după înfrângerile din ultima vreme. Nu simt nicio presiune în plus din postura de căpitan al echipei, numai că nici mie nu mi-a ieşit jocul, am şi ratat mult, nu doar eu, ci toată echipa. Toți suferim în fața porții, când ajungem acolo parcă poarta își schimbă dimensiunile și devine mai mică. Suntem aceiași jucători care am câștigat derby-urile cu Dinamo. Toți suntem concentrați la meciul de mâine, nu la cel din Cupă. Doar știți ce ambiție și rivalitate este între noi și Dinamo. Trebuie să fim uniți, să dăm mai mult ca la celelalte jocuri, să facem tot ce putem pentru a câștiga. Suporterii trebuie să înțeleagă că avem nevoie de ei și la greu, și acum când trecem printr-o perioadă mai dificilă. Sper să vină cât mai multă lume la stadion și să plece fericită acasă”.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.