Sport
Albanezul Qaka şi-a găsit echipă după despărţirea de Ştiinţa

Mijlocaşul albanez Kamer Qaka şi-a găsit echipă după despărţirea de Universitatea Craiova, produsă în ultima zi a perioadei de mercato. Mijlocaşul de 25 de ani a semnat un contract până la finalul acestui sezon cu Kongsvinger IL, ocupanta ultimei poziţii în clasamentul ligii a doua norvegiene, cu 14 puncte după 20 de etape. Kamer Qaka a mai evoluat în Norvegia pentru Raufoss, Valerenga, Honefoss, Sarpsborg şi Kristiansund, el având şi prezenţe la loturile de juniori ale Norvegiei.

Universitatea Craiova l-a adus pe Kamer Qaka anul trecut de la Poli Iaşi, pentru 200.000 de euro, iar salariul albanezului era de 10.000 de euro pe lună. În sezonul precedent, Kamer Qaka a adunat 19 prezenţe în formaţia craioveană, dar nu a reuşit niciun gol şi nicio pasă de gol. Ultima prezenţă a albanezului în echipa din Bănie s-a consemnat în decemebrie, anul trecut, când a intrat pe finalul meciului cu FC Botoşani. 

Qaka, care este cotat la 450.000 de euro, mai avea contract cu Universitatea Craiova încă 3 ani. Mijlocaşul născut în Kosovo are şi 4 selecţii în naţionala Albaniei. În România, jucătorul de 25 de ani a mai jucat la Poli Iaşi şi FCSB. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.