Sport
Alexandru Băluță joacă finala Cupei Cehiei

Slovan Liberec, cu Alexandru Băluță titular, s-a calificat în finala Cupei Cehiei, după ce a câștigat, scor 2-1, semifinala cu Sigma Olomous.

După ce a câștigat titlul și Cupa Cehiei cu Slavia Praga, Alexandru Băluță, fostul căpitan al Universității Craiova, își poate trece în cont cel de-al treilea trofeu al aventurii din Cehia. Slovan Liberec merge în finala cupei după victoria cu 2-1 în fața echipei clasate pe locul 11 în campionatul Cehiei, Sigma Olomous. Olteanul a jucat până în minutul 81. În ultimul act al competiției, Slovan va da piept cu Sparta Praga.

 

Cu o cotă de 1,8 milioane de euro, Alexandru Băluță a marcat 4 goluri la echipa la care este împrumutat de Slavia Praga. „Nu eram obişnuit să fiu împrumutat, dar lucrurile decurg bine aici, e a doua săptămână de antrenamente, cu grupuri de câte 6 sau chiar de câte 10, jucăm 5 la 5. O să începem meciurile pe 20-25 mai, chiar jucăm primii, cu Teplice. Obiectivul este să fim în primele 10, acum suntem pe 7. Am fost în formă bună, sunt apreciat la Liberec", declara Băluță la Oltenia TV, în urmă cu aproape două luni. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.