Sport
Alex Băluță s-a transferat în Ungaria

Fostul căpitan al Universității Craiova, Alexandru Băluță, a fost transferat de formația Akademia Puskas, ocupanta locului 3 din ultimul sezon al primei ligi din Ungaria. 

Conform site-ului oficial al Akademiei Puskas, Băluță a semnat un contract valabil pe trei ani. În sezonul trecut, olteanul a evoluat pentru Slovan Liberec și a avut prestații foarte bune.  „E foarte fericit pentru transfer, și-a dorit mult să meargă la Akademia Puskas. Au mai fost discuții și cu Legia Varșovia, dar cea mai bună ofertă a fost avansată de trupa maghiară. E exact contractul pe care și l-a dorit”, a declarat, pentru Digi Sport, un apropiat al jucătorului.

 

Akademia Puskas a terminat sezonul trecut pe locul trei, cu 54 de puncte, astfel că va evolua în preliminariile Europa League.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.