Sport
Alex Cicâldău a stat de vorbă cu fanii: „O să stau la Craiova atât timp cât o să fie nevoie de mine”

Chiar dacă sezonul este întrerupt, departamentul de PR al Universității Craiova încearcă prin metode online să mențină legătura dintre fani și jucători. Ieri seară, Alexandru Cicâldău a fost într-o sesiune live cu suporterii. 

„Decarul” Alexandru Cicâldău este unul dintre cei mai în formă jucători din campionatul României, iar acest lucru a atras atenția mai multor cluburi mari, însă „Cic” nu se gândește la plecare: „Iubesc acest club, l-am iubit din prima zi. Avem cel mai frumos public și cel mai frumos stadion din România. Nu o să plec, o să stau la Craiova atât timp cât o să fie nevoie de mine. Nu mă gândeam că o să ajung la Craiova”. Totuși, Cicâldău ar vrea să joace în viitor într-un campionat tare și crede că Spania i s-ar potrivi.

 

În ceea ce privește perioada de carantină, mijlocașul Craiovei speră să se termine cât mai repede și să se reîntoarcă pe teren: „Abia aștept să revin pe teren. Fac exerciții fizice și alerg în casă, ceea ce ne-a dat preparatorul fizic. Nu știu dacă se va relua campionatul cu sau fără suporteri, dar să fîe bine și cât mai curând”

 

Pe lângă pasiunea sa pentru Craiova, Cicâldău a explicat că este atașat de orașul Constanța și de FC Viitorul : „Am copilărit în Constanța, mi-am făcut junioratul la Viitorul. Îmi place mult. Gică Hagi m-a crescut ca fotbalist și acum îl sun dacă am nevoie de vreun sfat”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.