Sport
Alex Cicâldău e optimist: „O să vedeţi că vom juca din ce în ce mai bine şi ne vom bate la titlu”

Golgheterul Universităţii Craiova, cu 7 reuşite în acest sezon, Alex Cicâldău, prevede revirimentul vicecampioanei şi susţine că acesta se va produce în curând, urmând ca echipa să se lupte pentru titlu şi în acest campionat. Cicâldău consideră că Ştiinţa nu parcurge o criză, ci doar o perioadă mai puţin fastă, care va fi depăşită cu siguranţă. 

"Nu suntem în criză, chiar dacă nu trecem printr-o perioadă foarte bună, dar trebuie să câştigăm acest meci cu Viitorul şi să ne revenim. E clar că trebuie să îmbunătăţim jocul, toată echipa, nu numai eu sau numai mijlocaşii. O să vedeţi în perioada următoare că vom juca din ce în ce mai bine. Nu am adunat punctele pe care ni le doream, dar ne vom reveni cu siguranţă. E cert că la Craiova există presiune, fiindcă există suporteri mulţi şi sunt pretenţii, dar nu resimţim această presiune, suntem obişnuiţi cu ea. Probabil aveam mai multe puncte dacă aveam suporterii aproape. Eu zic că am făcut o repriză bună la Giurgiu, dar puteam fi mai inspiraţi. Chiar dacă am trecut printr-o perioadă mai dificilă, mergem înainte şi nu ne luăm gândul de la titlu” a declarat Alex Cicâldău.

 

Despre duelul cu fosta sa echipă, Viitorul, Cicâldău, care a fost accidentat destul de grav la duelul din tur, de la Ovidiu, a spus:  „Ne aşteaptă un meci dificil, cu o echipă de valoare, dar trebuie să intrăm şi să câştigăm. Viitorul are o echipă foarte bună, care poate bate pe oricine. Şi când eram eu acolo şi acum, Viitorul s-a bazat pe colectiv şi acum joacă foarte bine. Nu ştiu ce a fost la Viitorul când era antrenorul spaniol, nu pot să fac comparaţii. Oricum, nu pot să analizez după meciul din tur, fiindcă atunci mă lovisem la cap. În mintea mea credeam că pot continua, dar în niciun caz nu puteam rămâne pe teren”

 

După ce a avut coronavirus în urmă cu câteva luni, Alex Cicâldău a declarat că nu va refuza vaccinarea: „Dacă o să ne vaccinăm cu toţii, bineînţeles că mă voi vaccina şi eu”.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.