Sport
Alex Cicâldău: „Mister ne‑a adus acel plus de care aveam nevoie”

În programul de meci ce a prefațat „finala campionatuluI” cu CFR Cluj, Alexandru Cicâldău a dezvăluit secretul succesului echipei. 

Cicâldău s-a declarat pregătit pentru marele derby din această seară: „Se întâlnesc indiscutabil cele mai bune echipe ale campionatului nostru şi sunt convins că va ieşi un meci spectaculos, aşa cum au fost şi cele de până acum. Acea victorie de la Cluj a fost una extrem de importantă, nu doar pentru duelul direct cu ei, ci şi pentru starea noastră de spirit. Practic atunci am ştiut că avem şanse reale la campionat, pentru că ne‑am demonstrat nouă că suntem o echipă cu personalitate şi cu maturitate, care poate să ia partida în mână şi să dicteze jocul, chiar să întoarcă rezultatul, pe final, pe un teren pe care nu câştigase nimeni de mult timp. Nu aş vrea să dau un procent sau ceva de genul acesta, dar cred că am demonstrat pe teren că suntem cea mai bună echipă a momentului. Prin urmare, cred că avem o şansă bună la titlu… Nu ştiu să o calculez, dar ştiu că vreau să profit de ea şi să nu mai lăsăm din mână avantajul pe care l‑am obţinut în clasament.

 

 

Sunt sigur că, dacă ne vom prezenta la fel ca în meciul tur, vom câştiga şi acum. Aşadar, nu este atât despre punctele lor slabe cât despre punctele noastre puternice.

A fost un parcurs perfect şi cred că meritul este al echipei şi al unităţii dintre noi. Suntem o familie, suntem deschişi unul faţă de celălalt şi mereu toţi pentru unul şi unul pentru toţi”, a mai spus „decarul” Universității Craiova. 

 

 

Numirea lui Bergodi pe banca tehnică a Științei este cheia succesului după pandemie: „Cred că cu fiecare antrenor pe care l‑am avut până acum am mai îmbunătăţit câte ceva, iar cu domnul Bergodi am atins un vârf de formă, pentru că simt că datorită dumnealui am reuşit să ne rezolvăm şi puţinele vulnerabilităţi pe care le mai aveam. Dacă va fi să câştigăm titlul, va fi nu doar succesul nostru, al celor care suntem acum în teren sau pe bancă, ci şi al antrenorilor precedenţi. Sincer, cred că am fost norocoşi să avem antrenorii pe care i‑am avut, în aceşti doi ani, şi eu unul consider că de la fiecare am învăţat câte ceva, însă Mister ne‑a adus acel plus de care aveam nevoie pentru a fi şi mai ales a ne simţi cei mai buni”.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.