Sport
Alex Cicâldău, noul „Ovidiu Sabău”

Fotbalistul Universității Craiova, Alexandru Cicâldău, a fost asemănat de către Gheorghe Hagi cu fostul său coleg de la echipa națională, Ovidiu Sabău. 

Ovidiu Sabău a dezvăluit o discuție pe care a purtat-o cu Gică Hagi: „Nu știu dacă e cineva pe care să îl asemăn cu mine… Mă gândesc la Cicâldău. Și Gică Hagi mi-a spus asta. «Am un jucător care seamănă cu tine, e leit ca tine, să vezi! Dar el joacă alt post. Dar parcă, da, el îmi seamănă puțin”, a spus fostul internațional la  Digi Sport.

 

Ioan Ovidiu Sabău a jucat 55 de meciuri pentru Echipa națională de fotbal a României, alături de care a participat la două turnee finale: Campionatul Mondial din 1990 și Campionatul European din 1996. A debutat într-un amical împotriva Israelului, în februarie 1988, și și-a încheiat cariera la prima reprezentativă după barajul pentru Cupa Mondială 2002, pierdut împotriva Sloveniei. A marcat opt goluri la națională.

 

„Important e cum reactionează Ianis Hagi. Cum îl va convinge el pe selecționer să îi mai dea o șansă. Să te vadă că ești în formă și că e jucătorul pe care se poate baza antrenorul. Valoare a demonstrat, lui Mirel îi place foarte mult. Mie îmi place ce văd la Mirel Rădoi”, a mai spus Sabău

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.