Sport
Alex Mateiu: „Îmi doresc titlul de când am venit”

Alexandru Mateiu intră în cel de-al 7-lea an la Universitatea Craiova, fiind câștigător al Cupei României în 2018. Titlul este următorul obiectiv al fotbalistului Științei. 

Vineri, de la ora 20:00, Universitatea Craiova și FC Botoșani redeschid balul Ligii 1. Înainte de meci, Alexandru Mateiu a răspuns întrebărilor jurnaliștilor: „Întâlnim o echipă foarte bună, cu jucători buni în atac, sperăm să ne facem jocul și să câștigăm. Trebuie să arătăm că suntem mai buni decât ei, mai ales că jucăm acasă. Ne este foarte dor, suntem foarte bine și suntem montați pentru primul meci. Nu mă interesează rezultatul de la CFR-FCSB, trebuie să câștigăm noi. Avem încredere și dorim să câștigăm campionatul. Suntem o echipă tânără și dornică să câștigăm trofee. 

Va fi foarte frumos că vom vedea fanii pe tabele, sunt sigur că ne vor da un impuls, dar ne dorim să îi avem cât mai repede în tribune. Sper să fie anul nostru, avem toate condițiile și un lot valoros. Îmi doresc titlu de când am venit, abia aștept să trăiesc acest moment, mai ales după ce am văzut ce s-a întâmplat după ce am câștigat Cupa României.  Nu mi-aș fi căutat o altă echipa, chiar dacă intram în șomaj tehnic. Aș fi înțeles clubul și aș fi muncit în continuare.  Nu știu cum ne vom bucura, dar sper să marcăm și vom vedea cum ne vom bucura.”, a declarat purtătorul tricoului cu numărul 8, cel mai iubit număr din istoria Craiovei. 


 

Nu m-am așteptat să rămân 7 ani la Craiova, dar sunt mândru și fericit. Sper să o țin tot așa și să râmân cât mai mult. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.