Sport
Alex Mitriță a fost aproape să rateze meciurile naționalei

Alexandru Mitriță este unul dintre cei mai importanți componenți ai echipei naționale. Aflat într-o formă foarte bună în MLS, jucătorul român a fost aproape să rateze acțiunile „tricolorilor”, deoarece New York City FC, formația sa, nu-i permitea să zboare către România. 

Totul a fost dezvăluit de directorul sportiv al lui NYFC, David Lee: „Momentul acestei ‘ferestre’ FIFA, dată fiind pandemia de Covid-19, este incredibil de greu de gestionat. Știm cât de important este pentru jucătorii noștri să își reprezinte țările și a fost greu de luat aceste decizii. Credem că este în interesul sănătății și siguranței jucătorilor să evităm călătoriile internaționale în acest moment și să respectăm protocoalele stricte din MLS. Lui Mitriță i s-a permis să călătorească deoarece avea circumstanțe unice, trebuia să ajungă să își rezolve și niște probleme personale”

 

Duelul dintre Islanda și România se va disputa joi, de la 21:45, la Reykjavik.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.