Sport
Alex Mitriţă, debut ideal la Al Ahli Jeddah. Olteanul a marcat golul victoriei cu o execuţie superbă

Alexandru Mitriţă (25 de ani) a avut un debut de vis la Al Ahli Jeddah, marcând golul victoriei cu 1-0 în partida cu Al Wehda, din etapa a doua a campionatului din Arabia Saudită. Introdus pe teren în minutul 63 de antrenorul sârb Vladan Milojevic, fostul căpitan al Universităţii Craiova a înscris  în minutul 73 unicul gol al patidei.

„Matriţă”, aşa cum îi spun comentatorii arabi, a primit o centrare din stânga de la Lucas Lima, a preluat şi a şutat din voleu, de la 15 metri, mingea lovind bara din dreapta portarului, care nu a schiţat vreun gest la execuţia românului.

Al Ahli are maximum de puncte după două etape din campionatul Arabiei Saudite, aflându-se pe primul loc în clasament, după ce a terminat campionatul trecut pe locul 3.

Alexandru Mitriţă a fost împrumutat de FC New York City la Al Ahli Jeddah până la sfârşitul lunii ianuarie 2021, la solicitarea atacantului român, care ar fi avut de suferit la fiecare itinerariu spre SUA cu ocazia convocătorilor la echipa naţională. Alex Mitriţă este una dintre vedetele lui Al Ahli, alături de sârbul Ljubomir Fejsa şi neamţul Marko Marin. Olteanul, care a lipsit în prima etapă a campionatuui, el fiind prezentat acum câteva zile, a evoluat ca atacant stânga, într-un sistem 4-2-3-1.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.