Sport
Alex Mitriţă a reuşit o dublă contra echipei lui Beckham, la care joacă Higuain şi Matuidi

Fostul căpitan al Ştiinţei, Alex Mitriţă, a reuşit a doua dublă la rând pentru echipa sa, FC New York City şi este în mare formă înaintea celor trei meciuri pe care echipa naţională a României le are: play-off-ul pentru Euro, cu Islanda, şi dubla din Liga Naţiunilor. Alexandru Mitriţă a marcat două goluri în victoria din deplasare pe care FC New York a obţinut-o la Inter Miami, scor 3-2, în Major Soccer League.

"Mitri" a deschis scorul în minutul 4, reluând din drop o centrare în careul mic, şi a stabilit scorul final în minutul 43, după o cursă fenomenală, şutul său fiind deviat de un adversar în poartă. Celălalt gol al newyorkezilor a fost semnat de Anton Tinnerholm (35). Pentru echipa gazdă, Iner Miami, a evoluat argentianul Gonzalo Higuain şi campionul mondial cu Franţa, Blaise Matuidi, clubul fiind deţinut de David Beckham. 

Mitriţă, care reuşise cu câteva zile în urmă o altă dublă, contra lui Cincinnatti, a fost înlocuit în minutul 69. 

Mitriţă a fost convocat la echipa naţională pentru meciurile cu Islanda (barajul pentru EURO 2020), Norvegia şi Austria (ambele în Liga Naţiunilor), dar va avea o problemă serioasă cu fusul orar după revenirea în Europa. 

Deşi s-a încercat aducerea sa direct în Islanda, pentru a se evita încă un zbor lung cu avionul, nu s-a putut din cauză că olteanul ar fi intrat în carantină dacă venea la Rejkjavik direct din SUA. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.