Sport
Alex Mitriță: „Nu vrem să ne facem din nou de râs”

Miercuri, la Ploiești, echipa națională a României va da piept cu Austria, iar „tricolorii” sunt cu moralul la pământ, după ce au pierdut cu Islanda și Norvegia. 

Jucătorii lui Mirel Rădoi nici nu s-au văzut pe teren în meciul cu Norvegia, iar Alexandru Mitriță a declarat la finalul partidei: „Ne așteptam după meciul cu Islanda să intrăm cu altă mentalitate în teren. Am discutat la antrenament tot ce trebuia făcut în acest meci. Din păcate, am pierdut foarte multe mingi, nu îmi pot da seama ce s-a întâmplat cu noi. În meciul de anul trecut, cu Norvegia, am avut mai mult controlul, dar în această seară nici nu am legat prea multe pase. Au fost mult peste noi și meritau să câștige.

 

Și domnul Rădoi și-a pierdut din încredere. După ce pierzi cu 4-0, te gândești ca în meciul următor să faci tactica astfel încât să nu primești multe goluri. Nici pentru noi nu este ușor, dar trebuie să ne revenim urgent și să vedem ce am greșit, pentru că urmează un meci greu cu Austria și nu vrem să ne facem din nou de râs. Nici mie nu mi-a fost ușor, mai ales că a trebuit să zbor foarte mult înainte de meciuri. Dar am discutat cu toată lumea, cu staff-ul și am dormit foarte bine în acele zile.”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.