Sport
Alex Mitriță: „Numai la Universitatea m-aș întoarce”

Olteanul de la New York, Alexandru Mitriță, a vorbit pentru GSP despre aventura din America și a declarat că doar la Craiova ar mai vrea să joace în țară.

Întrebat despre revenirea în România, Mitriță a răspuns clar: „Sincer, nu mă gândesc să revin prea repede. Dar, dac-ar trebui, numai la Universitatea m-aș întoarce. Sub nicio formă, exclus, la FCSB sau la Dinamo! Eu sunt oltean pursânge, născut și crescut la Craiova. Și mândru de asta.”

Fostul căpitan al Științei a vorbit și despre situația actuală a Universității Craiova: „Am citit, dar nu-i mare necaz. Papură va avea însă viață grea dacă nu va obține rezultate. După 3-4 meciuri fără spectacol și fără victorie, „Oblemenco” îl va fluiera. Oltenii n-au răbdare nici cu ai lor. În plus, presa nu-l iubește pe Papură pentru că e un tip tăcut și prin asta nu atrage. Personal, am trăit la Craiova momente unice, de neuitat. Când am cucerit Cupa și nu numai.”

Alexandru Mitriță joacă de 5 luni în Statele Unite, la New York FC și are 4 goluri și un gol în Major League Soccer, principala ligă a americanilor. 

Despre situația în ceea ce privește echipa națională, Mitriță a negat acuzații care vizau un conflict între el și staff-ul tehnic: „N-a existat niciun incident. Doar s-a lansat minciuna că l-aș fi înjurat pe nea Jerry Gane și m-aș fi răstit la Mister Contra! Nimic adevărat, o invenție urâtă. Dacă voi mai fi convocat, mă voi urca în primul avion! Întotdeauna! Pe de altă parte însă, sunt conștient că, jucând aici, mi-am redus șansele de a fi chemat la lot. Pentru că voi avea mereu nevoie de o zi, două ca să mă adaptez. Nu voi zice însă „nu” naționalei, niciodată! Important va fi să nu mă accidentez și să înscriu goluri, după care vom mai vedea. Eu rămân încrezător.”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.