Sport
Alex Mitriță, titular și gol de ziua sa la New York FC (VIDEO)

Alexandru Mitriță a debutat pentru New York FC în amicalul americanilor cu AIK Stockholm, jucat în Abu Dhab. 

În ziua în care împlinește 24 de ani, fostul căpitan al Universității Craiova, Alexandru Mitriță, a debutat ca titular pentru New York FC, formație ce evoluează în MLS. În amicalul cu AIK Stockholm, atacantul a ratat o șansă uriașă de înscrie chiar în minutul 10 al partidei, execuția sa fiind respinsă de portarul suedezilor. Românul a reușit să marcheze în minutul 50 după un șut perfect și contabilizăm gol la debutul pentru americani.

Mitriţă (24 de ani) va câştiga 1,5 milioane de euro în cei 4 ani de contract cu gruparea din "Big Apple", unde a avea rolul de a suplini plecarea lui David Villa, spaniolul de 37 de ani plecând în Japonia, la Vissel Kobe, unde va evolua din nou alături de Andres Iniesta. Mitriţă a marcat 25 de goluri pentru Ştiinţa într-un an şi jumătate şi devine astfel cel mai scump transfer din istoria Băniei fotbalistice.  

 

Partida se poate vedea LIVE AICI ---> https://www.facebook.com/newyorkcityfc/videos/239859393558855/

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.