Sport
Amical secret pentru „U” Craiova. Victorie impresionantă în fața bulgarilor de la Botev Vratsa

Ieri, Universitatea Craiova a disputat un amical secret în fața unei formații din play-out-ul Bulgariei, Botev Vratsa. Elevii lui Devis Mangia s-au impus cu 5-0, iar tehnicianul italian a putut testa mai mulți tineri jucători. Partida s-a disputat pe stadionul „Aripile” de la Aeroport.

Golurile Universității au fost marcate de Briceag, Bic, Fedele, Răzvan Popa și Vali Constantin. Mangia a început cu următoarea formulă: Popescu – Donkor, Acka, Tiago Ferreira – Dimitrov, Mateiu, Bic, Fedele, Briceag – A. Cristea, Fortes. 

Matteo Fedele a revenit și chiar a înscris un gol pentru Știința, în timp ce Mezza Colli nu este încă apt 100% și rămâne de văzut dacă acesta va putea juca cu FCSB, duminică, de la ora 20:30, pe „Arena Națională”. De asemenea, Mangia nu se va putea baza pe Elvir Koljic, accidentat în meciul naționalei Bosniei. 

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.