Sport
Amicalele dintre Craiova și Viitorul s-ar putea vedea la TV! Cine are șanse mari să transmită meciurile?

Universitatea Craiova va juca două partide amicale împotriva Viitorului lui Hagi, iar ambele dueluri se vor desfășura sâmbătă. Spectatorii nu vor avea voie să asiste la meciuri, însă există interes pentru a se transmite partida. 

DigiSport este televiziunea care se interesează de transmisia celor două meciuri, însă oficialii olteni nu au decis nimic în mod sigur. De asemenea, locul și orele de desfășurare sunt incerte. Probabil, terenul de antrenament din cantonamentul din „Lunca Jiului” va fi locul în care se vor bătăliile pentru minge, în timp ce partidele ar urma să fie dimineața și seara. În acest an, s-au jucat două meciuri între Craiova și Viitorul și ambele meciuri s-au terminat cu victoria oltenilor. Primul meci a fost pe 30 septembrie 2019, 3-1, grație golurilor marcate de Alexandru Cicâldău, Elvir Koljic și Mihai Bălașa, după ce puștii lui Hagi deschiseseră scorul prin Bogdan Țîru. Același lucru s-a întâmplat și la Ovidiu, în retur, când Gabi Iancu a marcat pentru 1-0, însă Luis Nițu și Valentin Mihăilă au întors rezultatul.

AR FI EXTRAORDINAR DE FRUMOS
3 iunie 2020, 17:39
AR FI EXTRAORDINA DE FRUMOS
3 iunie 2020, 17:39
AR FI EXTRAORDINA DE FRUMOS
3 iunie 2020, 17:38
Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.