Sport
Amicalul Universitatea - Chindia nu se va juca pe „Ion Oblemenco”! Unde se poate disputa

Oficialii Universității Craiova și-ar fi dorit să joace amicalul cu Chindia pe stadionul „Ion Oblemenco”, dar Primăria Craiova nu permite organizarea unor partide acest gen pe arena ultramodernă din Bănie. 

Astăzi, de la ora 20:00, Universitatea Craiova și FC Botoșani ar fi urmat să fie primul meci oficial din România după o pauză de trei luni. Din păcate, medicul botoșănenilor a fost testat pozitiv pentru coronavirus, astfel că partida a fost amânată. Oficialii olteni au decis să se dispute un amical cu Chindia Târgoviște, cealaltă formație careia i-a fost amânat meciul, întrucât magazinerul lui Dinamo a fost și el testat pozitiv. Testul de verificare ar fi urmat să se joace pe „Ion Oblemenco”, însă regulamentul Primăriei și Consiliului Local Craiova nu permite organizarea de astfel de partide pe arena din Craiova, iar oltenii sunt nevoiți să joace într-un alt loc.

 

Astfel, amicalul dintre Universitatea Craiova și Chindia Târgoviște va avea loc de la ora 18:00, pe terenul din baza de cantonament din „Lunca Jiului”.  DigiSport va transmite duelul.

 

Doar meciuri de Liga 1, Cupa României, începând cu șaisprezecimi, preliminarii de UEFA Champions League și UEFA Europa League, pot fi organizate de cluburile românești pe „Ion Oblemenco”. De asemenea, echipa națională este bine primită pe „OZN-ul din Bănie”. „Utilizarea în acelaşi mod a dotărilor şi componentelor din Complexul Sportiv Craiova – Stadion de Fotbal de către U Craiova 1948 Club Sportiv SA pentru desfăşurarea partidelor din anul competiţional din Liga 1 nu exclude folosirea şi de către alte entităţi, precum şi funcţionarea pentru unele acţiuni de interes public, dar fără a afecta desfăşurarea partidelor din anul competiţional al echipei de fotbal din Liga 1”. – se arată în proiectul de hotărâre al Consiliului Local. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.