Sport
Ana Maria Țicu: „Încercăm să ne adaptăm situației”

Printr-o intervenție prin Skype, la emisiunea „ACTIV ARENA” de la Oltenia TV, Ana Maria Țicu, handbalista formației SCM Craiova, a vorbit despre această situație prin care trece omenirea și cum pandemia a stricat planurile în ceea ce privește echipa națională. 

Această perioadă în care trebuie să stăm mai mult în casă dă mari bătăi de cap sportivilor. Handbalistele Craiovei au primit un program pe care trebuie să-l urmeze acasă, însă nimic nu se compară cu pregătirea de pe parchetul de joc: „Încercăm să ne adaptăm situației, mai ales când ai o viață activă. Este greu să facem sport acasă, avem un program pe care l-am primit de la echipă și ne ținem de el.”

 

Țicu urma să participe alături de echipa națională a României la turneul preolimpic din Muntenegru: „ Eu abia așteptam să începem pregătirea pentru turneul preolimpic, îmi doream foarte mult și eram motivată. Acum, cu amânarea asta, trebuie să ne gândim că avem timp de pregătire mai mult. Eu cred că decizia de a amâna a fost una bună, ne doream foarte mult, dar sănătatea este mai importantă decât orice.”

 

„Handbalul e un sport de contact, dacă se va relua campionatul va fi peste ceva timp. Dacă s-ar suspenda campionatul acum, nu am fi pe un loc de cupă europeană și cred că meritam mai mult. Ultimii doi ani au fost plin de ghinioane pentru Craiova, am avut multe accidentări, am avut un lot restrâns, cred că oboseală și-a spus cuvântul. Sper că în viitor să nu mai avem astfel de probleme.”, a mai declarat coordonatoarea de joc de la SCM Craiova

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.