Sport
Analiza FRF despre Austria

FRF a publicat pe site-ul oficial câteva repere legate de schimbările adversarilor noștri comparativ cu duelul de luna trecută, câștigat de tricolori la Klagenfurt cu 3-2. 

  • Posesie și randament în scădere. Austria a jucat în septembrie cu Norvegia (2-1 în deplasare) și România (2-3 acasă), iar în această lună un amical acasă cu Grecia (2-1) și deplasarea din Irlanda de Nord (1-0). Deși octombrie a părut mai lejer, posesia medie a austriecilor a scăzut de la 61% la 53% și au avut nevoie de 3,66 șuturi pe poartă pentru un gol, față de 2,75 șuturi pe poartă pentru un gol, luna trecută.
  • 7 absențe față de “tur”. Din lotul lui Foda lipsesc 3 titulari de la Klagenfurt: portarul Schlager, fundașul Ulmer și atacantul Sabitzer. În plus, alți 4 jucători care au fost rezerve au fost înlocuiți: Stankovic, Lienhart, Wober și Zulj.
  • Alaba intră în joc. Starul austriecilor e apt de data aceasta pentru meciul cu noi, jucătorul polivalent de 26 de ani al lui Bayer Munchen cotat la 65 milioane de euro pe transfermarkt.de, adică valoarea întregului nostru lot + 9 milioane!
  • Ofensiva în căutări. Absența lui Arnautovici din ofensivă pentru toate aceste partide plus dispariția lui Sabitzer pentru cele din octombrie au tras în jos cifrele atacului. Austria a avut 237 atacuri în cele două meciuri din octombrie față de 273 cu noi și Norvegia, detaliu întărit și de partiturile ofensive modificate de selecționerul Foda aproape de la meci la meci.
La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.