Sport
Andre Santos şi Popov se despart de Universitatea Craiova

Fundaşul bulgar Apostol Popov (35 de ani) şi mijlocaşul portughez Andre Santos (29 de ani) sunt primii jucători de care se despart de Universitatea Craiova în vara aceasta. Ambii se află la final de contract cu gruparea din Bănie.

Bulgarul a evoluat 3 sezoane în tricoul alb-albastru, jucând 61 de meciuri, în care a marcat două goluri, în timp ce lusitanul a venit abia în iana trecută şi a prins numai 7 meciuri la Universitatea.

“Finalul aventurii la Știința în această lună pentru fundașul Apostol Popov, datorită contractului încheiat la termen. Clubul Universitatea Craiova îi mulțumește lui Apostol pentru profesionalismul de care a dat dovadă și pentru modul în care s-a dăruit și a apărat culorile alb-albastre. 61 de meciuri, 4.836 de minute, două goluri și două pase de gol în 3 ani: acestea sunt cifrele bulgarului convertit în oltean la Universitatea Craiova. Jos pălăria pentru unul dintre cei mai longevivi străini din istoria recentă a Științei. Adus în vara lui 2015 de la cea mai titrată echipă din Bulgaria, ȚSKA Sofia, Apostol Popov a fost unul dintre marile câștiguri ale formației noastre. Inteligent în joc, cu un plasament impecabil, agresiv și un bun pasator, internaționalul bulgar a fost stâlpul defensivei alb-albastre pentru trei ani” menţionează clubul craiovean.  

Alţi jucători care ar putea părăsi lotul câştigătoarei Cupei României sunt portarii Calancea şi Mitrovic, atacantul Mihai Roman şi mijlocaşul Ovidiu Bic. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.