Sport
Andrei Burlacu a părăsit Bănia! Unde va juca fosta speranță a Științei

Ziarul LUPA a aflat în exclusivitate că Andrei Burlacu s-a despărțit de Universitatea Craiova. În această vară, atacantul de 23 de ani revenise în Bănie, dar Cristiano Bergodi a decis că nu se va baza pe el. 

Burlacu va merge să joace pentru Concordia Chiajna, formație care evoluează în Liga 2. Astfel, fosta speranță a Știința va juca pentru formația la care fusese împrumutat și în iarna acestui an, evoluând în două meciuri și marcând un gol. Andrei Burlacu mai jucase în împrumut și la Politehnica Iași și Chindia Târgoviște, însă nu s-a acomodat la cele două echipe, confruntându-se și cu probleme de familie: „Ştiu ca mulţi va intrebati: ce se întâmplă cu Andrei Burlacu? Nu vreau să-mi expun viata în public, însă va pot spune atât: problemele de familie mi-au afectat cariera tocmai când eram pe val, iar cel care ar fi trebuit sa ma îndrume în viata şi sa aibă grija de mine a profitat de succesul meu în fotbal. Nu a fost o perioada uşoară, credeţi-mă”, spunea Burlacu după despărțirea de Chindia. 

 

Andrei Burlacu a evoluat în 54 de meciuri pentru Universitatea Craiova, timp în care a marcat 6 goluri și a oferit 8 pase decisive. Atacantul s-a antrenat cu echipa a doua a Craiovei, dar nu a fost păstrat: „Andrei Burlacu a revenit, a efectuat testul COVID și dacă va fi negativ, el se va alătura lotului echipei a doua. Vom vedea dacă va rămâne. Poate dacă se pregătește o lună sau două pe la echipa a doua și are o șansă poate va profita. Eu am încredere în el, l-am mai antrenat la echipa a doua și știu că în perioada Mangia a fost surpriza plăcută a primei echipe”, spunea Mugur Gușatu, directorul tehnic al Universității II Craiova, la Oltenia TV, în urmă cu câteva săptămâni. 

 

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.