Sport
Andrei Burlacu se va antrena cu echipa a doua! Rămâne la Universitatea?

Împrumutat la mai multe echipe în ultimii doi ani, atacantul Andrei Burlacu a revenit la Universitatea Craiova, însă, deocamdată, se va antrena cu echipa a doua. 

Burlacu s-a confruntat cu probleme de familie, iar cariera sa a luat-o în jos. Poli Iași, Chindia Târgoviște și Concordia Chiajna sunt echipele la care atacantul a evoluat în ultima perioadă. „Andrei Burlacu a revenit, a efectuat testul COVID și dacă va fi negativ, el se va alătura lotului echipei a doua. Vom vedea dacă va rămâne. Poate dacă se pregătește o lună sau două pe la echipa a doua și are o șansă poate va profita. Eu am încredere în el, l-am mai antrenat la echipa a doua și știu că în perioada Mangia a fost surpriza plăcută a primei echipe”, a declarat Mugur Gușatu, directorul tehnic al „saltelitului” Științei, la Oltenia TV. 

 

Atacantul de 23 de ani a strâns peste 50 de meciuri în tricoul Universității, perioadă în care a înscris 6 goluri și a pasat decisiv de 8 ori. A câștigat Cupa României în 2018. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.